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VOTE SHEET 

MAY 15, 2001 

RE: DOCKET NO. 001219-WU - Request for approval of revisions to water 
tariff in Lee County by MHC-DeAnza Financing Limited Partnership d/b/a 
Buccaneer Water Service. 

ISSUE 1: should t h e  Commission grant the Petition for Variance from Rule 
25-30.320(2), Florida Administrative Code, filed by MHC-DeAnza Financing 
Limited Partnership d/b/a Buccaneer Water Service? 
RECOMMENDATION: Y e s ,  the Commission should grant  Buccaneer's Petition to 
Approve Service Tariff and for Variance from Rule 25-30.320(2), Florida 
Administrative Code, because the petition meets the requirements of Section 
120.542, Florida Statutes. 

BPROVED 

COMMISSIONERS ASSIGNED: Full Commission 

COMMISSIONERS' SIGNATURES 

MAJORITY DISSENTING 

REM~RKWDISSENTING C O ~ E N T S  : 
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ISSUE 2: Should the Commission approve Buccaneer's proposed tariff 
revision implementing water disconnection in lieu of wastewater 
disconnection for failure to pay wastewater bills? 
RECOMMENDATION: Y e s .  If the Commission approves staff's recommendation in 
Issue 1, the proposed tariff revision, filed on August 11, 2001, should be 
approved as filed. Pursuant to Rule 25-30.475(2) Florida Administrative 
Code, the revised tariff sheets should become effective for service 
rendered or connections made on or after the stamped approval date on the 
tariff sheets provided customers have received notice. T h e  tariff sheets 
should be approved upon staff's verification that the proposed customer 
notice is adequate. The utility should provide proof that the customers 
have received notice within ten days of the date of t h e  notice. In no 
event should the revised tariff provisions be effective for service 
rendered prior to the stamped approval date. 

APPROVED 
ISSUE 3: Should this docket be closed? 
RECOMMENDATION: Yes. This docket should be closed upon the issuance of a 
Consummating Order if no person whose interests are substantially affected 
by the proposed action files a protest within the 21-day protest period. 

APPROVED 


